Ons team

Als ouder is het fijn om te weten dat uw kind zich prettig voelt in de tandartsstoel. Ons betrokken en enthousiaste team zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer in de behandelkamer. Door de verrassende omgeving met het jungle thema wordt een bezoek aan onze praktijk voor uw kind een feestje. 

Maak hieronder kennis met ons jungle team.

Celina

Celina

Ik ben Celina Bekker – Klappers en op maandag ben ik jungle tandarts. Naast gepassioneerd tandarts en praktijkeigenaar ben ik moeder van drie kids en weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat je kind in goede handen is en zich prettig voelt. In een kindvriendelijke omgeving en doormiddel van geduld en een duidelijke uitleg zorg ik er samen met het team voor dat een bezoek aan onze praktijk een leuk avontuur is. Ik verheug me erop om kennis te maken, see you in the jungle!

Daisy

Ik ben Daisy en samen met Kroko, Mattie en alle andere jungle vriendjes zorg ik voor jouw tanden, zodat ze sterk en gezond blijven! Kom je een keertje langs om tanden te tellen? Tot snel!

Hana

Mijn naam is Hana en ik vind het leuk om samen met kinderen en ouders spelenderwijs kennis over voeding en mondgezondheid te vergroten. Voorkomen is beter dan genezen en doormiddel van de Gewoon Gaaf methode leren we kinderen hoe ze hun mond gezond kunnen houden. Ik kijk er dan ook erg naar uit om samen met de kinderen in de praktijk op Jungle avontuur te gaan!

Daniëlle

Ik ben Daniëlle en op maandag- en dinsdagmiddag ben ik te vinden in de jungle. Met een heldere uitleg passend bij de leeftijd van het kind, maken we afspraken leerzaam en leuk! Samen zorgen we er voor dat kinderen met een nog grotere glimlach onze jungle kamer verlaten.
Babiche

Ik ben Babiche en ik werk op de zaterdag bij Jungle Tandartsen! Samen gaan we tandjes tellen en bekijken we de bijzonderheden van jouw gebit.